CA ES EN FR DE
 

L'Hotel

A l’hora de  convertir aquest casalot, construit als anys seixanta, en un hotel, hem tingut clar que el veritable protagonista   és  el paisatge. Conscients d’això hem configurat un espai enfocat a gaudir d’aquest entorn seguint  dues premises: senzillesa i confort.

L’hotel consta de 4 plantes: Planta baixa on hi ha la recepció i el restaurant, planta inferior on disposem del celler, del cinema - sala de tasts, i les dues plantes superiors on trobem les sis habitacions, dues de les quals amb terrassa.

Al costat de l'hotel trobem la PISCINA. El jardí mediterrani que envolta la construcció és una petita obra d’art. Tres picapedrers van treballar-hi diversos anys convertint el que era un barranc en un passeig de sensacions.

 

INFORMEM QUE A PARTIR DEL DIA 1 DE GENER DEL 2015 L'HOTEL CANVIARÀ EL SEU ENFOCAMENT. L'HOTEL DEIXARÀ D'OFERTAR LES ESTÀNCIES PER HABITACIONS INDIVIDUALS I OFERIRÀ LA POSSIBILITAT DE LLOGAR TOT EL RECINTE PER A GRUPS, FAMILIES, AMICS, ETC.

TAMBÉ ES SEGUIRAN OFERTANT QUALSEVOL TIPUS DE CELEBRACIONS I CASAMENTS. 

 

PER MÉS INFORMACIÓ POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES AL E-MAIL: info@miradordesiurana.cat O BÉ AL TELÈFON: 977821472

Disposem d'atenció al client 24h.

 

         
 
         
 
 
EL MIRADOR DE SIURANA · Ctra. de Siurana, km 7 - 43362 SIURANA · PRIORAT · Tel. 977 821 472 · info@miradordesiurana.cat · NIRC HT-000867 Nota legal
disseny Ingenia amb tecnologia inCatalonia