CA ES EN FR DE
 

Siurana

El Priorat és una comarca molt tancada geogràficament per la seva estructura muntanyosa. És per això que fins a finals del passat segle XX, era aïllada de la resta de Catalunya a nivell turístic.  Siurana atreia l'atenció dels excursionistes, escaladors i artistes que la protegien com aquell qui amaga un tresor.

La revolució vitivinícola (creació de la DOQ Priorat i la DO Montsant) acompanyada de la fundació del Parc Natural del Montsant, ha fet que s'hagi convertit en un destí ideal per al turista exigent. La solera en la restauració, encapçalada per restaurants com la Venta d'en Pubill, la Fonda o el Restaurant Siurana, que del bon tracte i el bon menjar en van fer la seva ensenya; les carreteres sinuoses i tranquil.les, els poblets petits, gelosos d'acollir urbanitzacions que els poguessin treure protagonisme; la seva gent, natural, pagesos en gran majoria; algun ramat de bestiar, que creua la carretera amb gallardia, fent notar al viatger que, ara per ara, aquí, al Priorat ell encara té prioritat. Aquest és l'encant d'aquesta terra. I que per molts anys!

Prop de Siurana tenim algunes visites obligades a nivell cultural i paisatgístic: la Cartoixa d’ScalaDei, Monestir de Poblet i Santes Creus, Prades, Ulldemolins i Margalef. També podeu gaudir del Parc Natural del Montsant i totes les seves possibilitats.

Pel que fa al món del vi us proposem fer una ruta coneixent algun celler de la zona. Començant pel nostre Celler Graus de Siurana, celler familiar situat a pocs metres de l'hotel, passant pels cellers de Cornudella, Poboleda i ScalaDei, fins arribar als de Porrera, Torroja, Falset, Gratallops... Ens oferim a ajudar-vos a programar la vostra particular "ruta del vi".

 

 

 
     
EL MIRADOR DE SIURANA · Ctra. de Siurana, km 7 - 43362 SIURANA · PRIORAT · Tel. 977 821 472 · info@miradordesiurana.cat · NIRC HT-000867 Nota legal
disseny Ingenia amb tecnologia inCatalonia