CA ES EN FR DE
 

Restaurant El Carcaix (Siurana)

S'INFORMA QUE EL RESTAURANT SEGUIRÀ OBERT FINS EL DIA 9 DE DESEMBRE DEL 2014, A PARTIR D'AQUESTA DATA ROMANDRÀ TANCAT.

El Carcaix és un barranc de Siurana, situat al nord est de l'hotel, direcció Prades. De sobte te'l trobes, la muntanya s'acaba i apareix un cingle i al fons les aigües del Carcaix, i a la riba aurons, teixos, boix grèbols...  Tot un espectacle d'olors, sons i colors.

La nostra cuina us vol acompanyar en aquest viatge de sensacions. Aconseguint que us trobeu com a casa, ens hem volgut dedicar als productes de qualitat de la nostra zona creant un menú amb quatre plats a escollir tan per entrants, segons i postres. Un menú on viatjareu juntament amb el paisatge prioratí.

 

Preu Menú/persona: 28€ amb iva inclòs.*

*Begudes no incloses

Benvinguts a El Carcaix i bon profit!

 

NOTA: En el cas de tenir alguna intolerància o al·lèrgia no dubteu en fer-nos-ho saber per tal d'adaptar l'àpat. 

 

 

IMPORTANT

EL RESTAURANT ÉS OBERT (CAL RESERVAR!)

El Restaurant El Carcaix és com el barranc de Siurana que duu aquest nom; un lloc on amb tranquil.litat es pot assaborir el paisatge, els sons, els gustos... És per això que aquest restaurant no és pensat per a nens  i pel mateix motiu us demanem que no feu ús del mòbil a la sala. Moltes gràcies.

 

 

 
 
     
EL MIRADOR DE SIURANA · Ctra. de Siurana, km 7 - 43362 SIURANA · PRIORAT · Tel. 977 821 472 · info@miradordesiurana.cat · NIRC HT-000867 Nota legal
disseny Ingenia amb tecnologia inCatalonia